Federatie van Rasverenigingen van Dogachtige Honden

Koptekst 2 (NL)
Logo
Koptekst 1 (NL)
Ga naar de inhoud

Dhr. Fabrizio La Rocco (I)

Ik ben gepassioneerd door honden sinds ik een kind was, ik herinner me nog steeds mijn eerste hond een mooie Sint Bernard genaamd Lord. Mijn debuut in een showring was in 1985, op 17-jarige leeftijd met mijn eerste Newfoundlander "Zeus Degli Angeli Neri" u kunt wellicht begrijpen hoe groot mijn vreugde was toen hij, door mij geshowd, de titel van Italiaans kampioen behaalde. Sinds 1995 fok ik Newfoundlanders onder de kennelnaam "Newfies". In de 2005 begon ik geïnteresseerd te raken in andere rassen in FCI-rasgroep 2, net als ieder ander, omdat ik graag andere rassen beter zou willen kennen wanneer dat mogelijk is. Ik was in de jaren lid van veel verschillende clubcommissies, oprichter, secretaris, bestuurslid van verschillende hondenorganisaties, waaronder de Palermo Kennel Club. Vice-president en bestuurslid van de Italiaanse rasvereniging voor de Newfoundlander, de Club Italiano del Terranova.

Ik ben door Italiaanse Kennelclub ENCI gevraagd om speciaal bestuurder te worden van CIABS (Italiaanse Club van Zwitserse Sennenhonden). Ik was lid van de Tuchtraad van de Italiaanse Kennelclub. Ik vertegenwoordigde de Italiaanse Kennel Club als lid van de FCI in de Rescue Dogs Commission, verantwoordelijk voor het opstellen van de internationale "Rescue dog tests". Lid van de examencommissie voor Italiaanse keurmeesters en oud-keurmeesters voor nieuwe.

Ik was voorzitter van SAMANNARA (Club van Cane di Mannara Siciliaans voorouderlijk ras) Ik ben voorzitter van Consiglio Cinofilo Regionale Siciliano (Siciliaanse Raad) Ik heb verschillende seminars gegeven over Italiaanse rassen zoals de Cane Corso. Als keurmeester begon ik in 2002 te ambteren als internationaal keurmeester. Ik heb op verschillende nationale en internationale shows over de hele wereld gekeurd: ik heb in heel Italië, maar ook in Europa, de Verenigde Staten van Amerika, Azië, Rusland en zelfs op de WDS 2015, 2018, 2020 2023 en EDS 2017, 2018, 2020, 2021.
Ik ben gecertificeerd allround keurmeester. Ik heb veel gedaan voor de hondenwereld en ik heb nog vele doelen te bereiken. Ik hoop in de tijd mijn grote liefde en passie voor de hondenwereld te behouden.
Terug naar de inhoud