Evenementenagenda



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

20e Dogachtigen Show (met CAC)
26 November  2017
in de Brabanthallen te Den Bosch

Kynologisch Curriculum Vitea Guido Puts.

Honden hebben bijna mijn hele leven een rol gespeeld. Toen ik nog thuis woonde hebben wij verschillende Ierse Setters gehad, maar mijn droom ging uit naar een Sint Bernard.
Toen wij getrouwd waren , kwamen we vaker op shows en in 1983 zijn wij in aanraking gekomen met een mooie langharig, driekleurig, maar vooral ook met een prachtig karakter, dus kwam er in plaats van een Sint Bernard een Berner Sennenhond bij ons in huis. Met deze hond hebben wij vele shows gelopen en in 1987 hedden wij ook een teefje gekocht.
Het leek ons leuk om een nestje te fokken, maar wij wilden ons wel goed voorbereiden en toen heb ik AKK en E&B direct de eerste keer gehaald .
In de jaren 90 ben ik bestuurslid geweest van kynologenclub KC Roermond-Echt e.o., ben bij de oprichting van de Limburgia hondenshow betrokken geweest en ben docent KK1 en KK2 geweest.
Sinds 2000 ben ik keurmeester van de Berner Sennenhond, gevold door de Ca÷ da Serra da Estrela, Leonberger en Newfoundlander en hoop daar over enkele jaren ook de Sint Bernard toe te voegen.